Berenschot

Logo van Berenschot
Meer weten over Berenschot als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Utrecht
  • Actief in Nederland
  •  350 medewerkers
  •  Management consulting

Werken bij Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 325 medewerkers in de Benelux. Al bijna 80 jaar lang verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten. Berenschot is één van de oprichters van de Universiteit Twente.

We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.

Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Veel aandacht besteden we aan de kwaliteit en ontwikkeling van de professional. Want de lat ligt hoog. Onze klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Daarom de Berenschot Academie, voor persoonlijke reflectie, experimenteren en het ontwikkelen van vaardigheden. Met de Academie geeft Berenschot invulling aan de ambitie om een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor de eigen adviseurs neer te zetten. Daarom een Berenschot Fundatie (‘ons R&D Laboratorium') die onderzoek stimuleert naar maatschappelijk relevante, economische of vakinhoudelijke onderwerpen en publicaties hierover.

Berenschot is een onafhankelijk, oer-Nederlands bureau. Maar wel degelijk internationaal georiënteerd. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962. En als partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus.

Impressie Berenschot